Son yazılar

Welcome to Hukuk Forum Sitesi - Hukuk ve hayata dair her şey!. Please login or sign up.

24 Nisan 2024, 08:02:53

Login with username, password and session length
Üyeler
  • Toplam Üye: 4,264
  • Latest: Elçin
Stats
  • Toplam İleti: 8,824
  • Toplam Konu: 4,365
  • Online today: 99
  • Online ever: 549
  • (13 Ocak 2023, 13:23:05)
Çevrimiçi Kullanıcılar
Users: 0
Guests: 79
Total: 79

Milli Eğitim Müdürlüklerinin açıkladığı vekil öğretmen ilanları

Başlatan kilimanjaro, 29 Ağustos 2009, 15:19:15

« önceki - sonraki »

kilimanjaro

İlanı veren kurum: KÜTAHYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

AÇIKLAMA
Ek Ders Ücreti Karşılığı Ücretli Öğreticilik ve Vekil Öğretmenlik için Başvurular İL VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNE 15 Ağustos 2009 ile 10 Eylül 2009 tarihleri arasında alınacaktır.
Değerlendirmeler öğretmen ihtiyacına göre, öncelikle ilgili alanın eğitim fakültelerinden mezun olanlar arasından 2008-2009 KPSS 10 puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır. (2008-2009 yüksek olan KPPS puanı değerlendirilecektir.)

Ücretli öğreticilik açısından öncelik/tercih sıralaması;
1) T.T.K. 80 Sayılı Kararı çerçevesinde, Üniversitelerin (Lisans düzeyinde) ilgili alanın eğitim fakültelerinde mezun olup, alanında yüksek lisans belgesi/diploması olanlar.
2) T.T.K. 80 Sayılı Kararı çerçevesinde, Üniversitelerin (Lisans düzeyinde) ilgili alanın eğitim fakültelerinde mezun olanlar, (Değerlendirmelerde öncelik sıralaması adayların KPSS'den aldıkları puan üstünlüğüne göre yapılır).
3) T.T.K. 80 Sayılı Kararı çerçevesinde, Üniversitelerin (Lisans düzeyinde) ilgili alanın Fen Edebiyat Fakültelerinden mezun olup, Pedagojik Formasyon aldığını belgelendirenler.
4) T.T.K. 80 Sayılı Kararı çerçevesinde, Üniversitelerin (Lisans düzeyinde) ilgili alanın Fen Edebiyat Fakültelerinden mezun olduklarını belgelendirenler
5) İhtiyacın Yukarıda belirtilen mezunlardan karşılanamaması durumunda;
T.T.K. 80 Sayılı Kararı çerçevesinde, Üniversitelerin ilgili alanın eğitim fakültelerinin ya da Fen Edebiyat Fakültelerinin 3. ve 4. sınıf öğrencisi olup, ön lisans eğitimi aldığını belgeleyenler.

Vekil sınıf öğretmenliği açısından öncelik/tercih sıralaması;
1) Üniversitelerin Sınıf Öğretmenliği ve Üstün Zekalılar Öğretmenliğinden mezun olup, alanında yüksek lisans belgesi/diploması olanlar.
2) Üniversitelerin Sınıf Öğretmenliği ve Üstün Zekalılar Öğretmenliğinden mezun olanların arasından "KPSS'den aldıkları puan üstünlüğüne göre"
3) T.T.K. 80 Sayılı Kararı çerçevesinde, Diğer Eğitim Fakültelerinin Öğretmenlik mezunları arasından
4) T.T.K. 80 Sayılı Kararı çerçevesinde, Üniversitelerin Fen Edebiyat Fakültelerinden mezun olup, Sınıf Öğretmenliği Sertifikası ve Pedagojik Formasyon Belgesine sahip olanlar arasından (Sertifika ve belgeliler yoksa bu mezunlar arasından)
5) İhtiyacın Yukarıda belirtilen mezunlardan karşılanamaması durumunda;
T.T.K. 80 Sayılı Kararı çerçevesinde, Üniversitelerin ) ilgili alanın eğitim fakültelerinin ya da Fen Edebiyat Fakültelerinin 3. ve 4. sınıf öğrencisi olup, ön lisans eğitimi aldığını belgeleyenlerden Sınıf Öğretmenliği Sertifikası ve Pedagojik Formasyon Belgesine sahip olanlar arasından

Başvuruda istenilecek belgeler;
1-Dilekçe
2-Mezuniyet Belgesi Fotokopisi
3-Nüfus Cüzdan Fotokopisi (T.C. Kimlik yazılı)
4-Sınıf Öğretmenliği Sertifikası ve Pedagojik Formasyon Fotokopisi (varsa)
5-2008-2009 KPSS bilgisayar çıktısı

Not: Vekil Öğretmenlik ve Ücretli Öğreticilik görevinde devam zorunluluğu vardır. Görev alan kişi 657 Sayılı D.M.K' ndaki yaptırımlara tabidir.
Not: Başvurular görev almak istenilen ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yapılacaktır.


http://kutahya.meb.gov.tr/Dosyalar/uovoaciklama.pdf
Yasal haklarınızı en üst seviyede koruyup kullanabilmeniz için önemli gördüğünüz konularda mutlaka profesyonel destek almanız, bu anlamda bir avukatla anlaşmanız kesinlikle tavsiye edilir.

kilimanjaro

İlanı veren kurum: AFYON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ÜCRETLİ / VEKİL ÖĞRETMENLİK BAŞVURU İLANI
2009 – 2010 Eğitim Öğretim yılında ilimizdeki resmi eğitim kurumlarının Ücretli /Vekil Öğretmen ihtiyacını karsılamak üzere, okul/kurumların bildirdiği ihtiyaç doğrultusunda 17 Ağustos ile 02 Eylül 2009 tarihleri arasında Ücretli / Vekil Öğretmen basvuruları alınacaktır.
Basvurular belirtilen süre içinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü başvuru bürosuna şahsen
yapılacaktır.
Posta yoluyla yapılan başvurular kesinlikle işleme alınmayacaktır.

BASVURU ESNASINDA İSTENİLEN BELGELER
1-Ücretli/Vekil Öğretmenlik başvuru formu
2. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumunca onaylı örneği (Formasyonu olanlar ekleyecektir.)
3. Fotoğraf (1 adet) Basvuru formuna yapıstırılacaktır.
4. Kpss sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı kabul edilecektir.
5. Belgeler yukarıdaki sıraya göre seffaf telli dosya içinde teslim edilecektir.

Not :
1- Düzenlenen belgeler Müdürlüğümüzce oluşturulacak basvuru bürosuna şahsen teslim edilecektir. Eksik yada yanlıs belge verenlerin müracaatı geçersiz sayılacaktır.
2- Ücretli/Vekil Öğretmenlik için başvuru yapıp, KPSS 10 puanı ile kadrolu/sözleşmeli olarak atanan öğretmenlerin başvurularının iptali için Müdürlüğümüz atama bölümüne başvurması gerekmektedir.

http://afyon.meb.gov.tr/pub/documents/11082009ücretli_vekilbaşvuru.rar
Yasal haklarınızı en üst seviyede koruyup kullanabilmeniz için önemli gördüğünüz konularda mutlaka profesyonel destek almanız, bu anlamda bir avukatla anlaşmanız kesinlikle tavsiye edilir.

kilimanjaro

İlanı veren kurum: MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2009-2010 Eğitim – Öğretim yılı Merkez İlçedeki eğitim kurumlarımızda öğretmen ihtiyacı olduğu taktirde Müdürlüğümüzce Ücretli ve vekil Öğretmen Görevlendirmesi yapılması planlanmaktadır.
İlimiz bünyesinde, Ders Ücretli ve Vekil öğretmenlik başvuruları 20/08/2009 – 09/09/2009 tarihleri arasında yapılacaktır. Belirtilen tarihler dısında yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
İlimiz Merkez, köy veya kasabalarında Ders Ücretli ve vekil Öğretmen olarak görev almak isteyen adayların başvuruları Müdürlüğümüz Đlk Atama Bürosu tarafından kabul edilecektir.
İlçelerde görev almak isteyen adayların Đlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ayrıca başvurmaları gerekmektedir.

Ders Ücretli ve Vekil Öğretmen olarak görevlendirme öncelikleri asağıda belirtilen sıralamaya uygun olarak ve tek liste halinde KPSS puanına göre düzenlenip yapılacaktır:
a)- Eğitim Fakültesi Mezunları (Sınıf Öğretmenliği bölümü)
b)- Fakülte Mezunu olup Pedagojik Form. Belgesi (Sınıf Öğrt.Form.Bel.)sahibi olanlar
c)- Fakülte Mezunları
d)- Yüksekokul Mezunları

Başvuruların yukarıda belirtilen kriterlere uygun olarak yapılması hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekmektedir.

BAŞVURU SIRASINDA iSTENECEK BELGELER
• Başvuru Dilekçesi Müdürlüğümüz İlk Atama Bürosundan temin edilecektir.
1. Nüfus Cüzdanı Örneği
2. Sabıka Kaydı
3. Sağlık Raporu ( Sağlık Ocağından Alınacak –öğretmen olur ibareli)
4. Mezuniyet Belgesi Örneği
5. KPSS Belgesi ( KPSS ye girenler için )
6. Sınıf Öğretmenliği Formasyon Belgesi (Diğer Fakülte Mezunları için)
7. Emekli Kimlik Kartı (Emekli Öğretmenler İçin)
(Asılları ibraz edilerek fotokopileri föy dosya (poşet dosya) içinde teslim edilecektir)
ÖNEMLİ NOT: Ders Ücretli veya vekil öğretmen olarak görevlendirilmesi yapılmış olan kişinin görevini bırakması halinde, eğitim ve öğretimi aksatmaya sebebiyet vermesi nedeni ile bir daha
kesinlikle (yıl içerisinde veya önümüzdeki yıllarda) görev verilmeyecek.

http://manisa.meb.gov.tr/duyuru/tel_zinciri/ders_ucretli2.pdf
Yasal haklarınızı en üst seviyede koruyup kullanabilmeniz için önemli gördüğünüz konularda mutlaka profesyonel destek almanız, bu anlamda bir avukatla anlaşmanız kesinlikle tavsiye edilir.

kilimanjaro

İlanı veren kurum: KARAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

24/08/2009 - 04/09/2009 TARİHLERİ ARASINDA İLİMİZE BAĞLI EĞİTİM KURUMLARINDAN ÖĞRETMEN AÇIĞI BULUNAN BRANŞLARA ÜCRETLİ ve VEKİL ÖĞRETMEN OLARAK GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BAŞVURU KABUL EDİLECEKTİR.                                                   

BAŞVURUDA BULUNACAKLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

1) TALİM TERBİYE KURULU'NUN 119 SAYILI KARAR EKİ ÇİZELGESİNDE BELİRTİLEN HERHANGİ BİR ALAN ÖĞRETMENLİĞİNE KAYNAK OLARAK GÖSTERİLEN PROGRAMLARINDAN MEZUN OLMAK. (EĞİTİM FAKÜLTELERİ ÖNCELİKLİ)

2) DİĞER FAKÜLTELERİN LİSANS DÜZEYİ MEZUNU OLUP PEDAGOJİK FORMASYON BELGESİNE SAHİP OLMAK.

3) Başvurular Süresi içerisinde İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yapılabilecektir.

İSTENİLECEK BELGELER:

1- Form dilekçe (İl Milli Eğitim Müdürlüğünden temin edilecek)

2- Diploma/Mezuniyet Belgesi/Çıkış Belgesinin fotokopisi

3- Varsa KPSS Sınav Sonuç Belgesi

3- Nüfus Cüzdanın fotokopisi(1 adet)

4- Vesikalık fotoğraf (1 adet) 

5- Savcılık Belgesi ve Sağlık Raporu

(Görev verildiği takdirde istenecektir)

http://karaman.meb.gov.tr/duyurular/vekilogretmen2009.htm
Yasal haklarınızı en üst seviyede koruyup kullanabilmeniz için önemli gördüğünüz konularda mutlaka profesyonel destek almanız, bu anlamda bir avukatla anlaşmanız kesinlikle tavsiye edilir.

kilimanjaro

İlanı veren kurum: NİĞDE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İlimiz İlköğretim Okullarında sınıf öğretmeni olarak görev yapmakta iken; askerlik yurtdışı görevi, görevden uzaklaştırma, uzun süreli maaşsız izinli gibi nedenlerle geçici olarak görevden ayrılan öğretmenlerin yerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 86. Maddesine göre VEKİL ÖĞRETMEN görevlendirmesi;

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumlarında branş öğretmeni iken, aynı nedenlerle geçici olarak görevden ayrılan öğretmenler ile kadrosu bulunup, öğretmen ataması yapılamadığından boş bulunan sınıf öğretmenliği ile İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumlarındaki branş öğretmenliği kadrolarına Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen ve Yöneticilerinin Ders ve Ekders Saatlerine İlişkin Kararın 9. Maddesine göre DERS ÜCRETİ karşılığı görevlendirme yapılacaktır.

İlgi (b) genelge doğrultusunda gerekli şartları taşımaları kaydıyla öncelikli olarak Niğde'de ikamet edenler arasından görevlendirme yapılacak, ihtiyacın karşılanamaması halinde diğer illerde ikamet edenlerden görevlendirme yapılacaktır.

A-Vekil Öğretmenlik görevlendirmesi için; sadece sınıf öğretmeni yetiştiren yükseköğretim kurumu mezunlarının müracaatı kabul edilecektir. Sınıf öğretmenliği mezunları ders ücreti karşılığı sınıf öğretmenliği için de müracaat edebileceklerdir.

B-Ders ücreti karşılığı öğretmenlik için;

1-Eğitim Fakültesi.
2-Eğitim Bilimleri Fakültesi.
3-Diğer Fakültelerin öğretmenlik bölümleri.
4-Formasyon Belgesi, Tezsiz Yüksek Lisans Belgesi, İlköğretim Sınıf Öğretmenliği Sertifikası olanlar ile daha önceki yıllarda vekil ya da ücretli öğretmen olarak görev yaptığına dair belgesi bulunan diğer lisans ( fakülte) ve ön lisans (yüksekokul) mezunları. 

Branş öğretmenliği mezunları Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulunun 119 sayılı Karar Eki Çizelgede gösterilen mezuniyet alanları ya da yakın branşlarla ilgili olarak tek yerleşim yeri tercihi yapılabilecektir. Örneğin; Merkez İlçe ( Merkez İlçeye bağlı köy ve kasaba okullarını) Altunhisar İlçesi ( Altunhisar İlçesine bağlı köy ve kasaba okullarını da) kapsamaktadır. Tercih ettiği yerleşim yerindeki herhangi bir okulda verilen göreve gitmeyenler bu eğitim-öğretim yılı içerisindeki hakkını kullanmış sayılacak ve tekrar görevlendirme yapılmayacaktır.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER:

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Alınacak Dilekçe ile birlikte;

1.Diploma veya geçici mezuniyet belgesi örneği
2.Sabıka Sorgulama Belgesi
3.Kimlik Fotokopisi
4.İkametgâh İlmuhaberi
5.KPSS Sonuç Belgesi Örneği
6.KPSS Sonuç Belgesi olmayanlar; Formasyon Belgesi, Tezsiz Yüksek Lisans Belgesi, İlköğretim Sınıf Öğretmenliği Sertifikası ya da daha önce vekil veya ücretli öğretmenlik yaptığına dair belge getirecektir.

Başvurular 24/08/2009–07/09/2009 tarihleri arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Atama Bürosuna yapılacaktır.

http://nigde.meb.gov.tr/habergoster.asp?id=346
Yasal haklarınızı en üst seviyede koruyup kullanabilmeniz için önemli gördüğünüz konularda mutlaka profesyonel destek almanız, bu anlamda bir avukatla anlaşmanız kesinlikle tavsiye edilir.

kilimanjaro

Genel olarak vekil öğretmenlik başvuruları için il ve/veya ilçe bazında milli eğitim müdürlüklerinin web sayfalarını incelemek ve bunun neticesinde belirlenen yerlere ayrı ayrı müracaat edilmesi gerekiyor. Yukarıda örnek olarak bir kısım ilanlara yer verdik. Diğer ilanlar ve ilgilendiğiniz yerlerle ilgili son durumları aşağıdaki linke tıklayarak il ve/veya ilçe bazında milli eğitim müdürlüklerinin web sayfalarından inceleyebilirsiniz. İstanbul gibi Türkiye'nin en önde gelen şehirlerinde bile il veya ilçe bazında bu tür ilanlarla karşılaşabileceğinizden emin olabilirsiniz:

http://www.meb.gov.tr/popup/turkiye.html
Yasal haklarınızı en üst seviyede koruyup kullanabilmeniz için önemli gördüğünüz konularda mutlaka profesyonel destek almanız, bu anlamda bir avukatla anlaşmanız kesinlikle tavsiye edilir.

akhisar