Son yazılar

Welcome to Hukuk Forum Sitesi - Hukuk ve hayata dair her şey!. Please login or sign up.

16 Nisan 2024, 16:08:10

Login with username, password and session length
Üyeler
Stats
  • Toplam İleti: 8,820
  • Toplam Konu: 4,361
  • Online today: 92
  • Online ever: 549
  • (13 Ocak 2023, 13:23:05)
Çevrimiçi Kullanıcılar
Users: 0
Guests: 75
Total: 75

taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma

Başlatan ankr06, 28 Kasım 2012, 16:42:09

« önceki - sonraki »

ankr06

merhabalar bu konu gerçekten beni tedirgin ediyor benim başıma 2011 yılında bir olay meydana geldi kız arkadaşım benim silahım ile intihar etmek istedi olay onun dükkanında meydana geldi kısaca özetlersem ben lavaboya gitmek için silahımı montumun içine koyarak kenarda bir yere bıraktım 3 yıldır birlikte olduğumuz için bunu yapacağı aklıma bile gelmedi ben lavaboya girince silah sesi geldi çıktığımda kendine ateş etmişti o an heyecanla silahı belime takıp hemen onu hastaneye götürdüm ve şu an allah a şükür gayet sağlıklı bizim 5. ayda mahkememiz olacak kız kendisinin yaptığını ısrarla anlatıyor savcıya ifade verdi hastanede ifade verdi fakat benimde anlamadığım nokta bu olayı inceleyenlerin svap izinin bende çıktığını söylemeleri oysaki benim yaptığım tek hata bir anlık heyecanla silahı alıp hastaneye gitmek son iki yıldır hayatım karardı resmen işin açıkcası bu konunun sonucu ne olur kız arkadaşım kendi yaptı ama svaptan dolayı ben zan altındayım bu konuda beni aydınlatırsanız inanın çok mutlu olurum.

Avukat

Merhabalar. Net bir yorumda bulunabilmek için dava dosyasını incelemek gerekiyor. Ancak anlattıklarınıza bakarak şu kadarını söyleyebilirim: Ciddi bir mahkumiyet riskiyle karşı karşıyasınız. Şayet bir avukatınız yoksa, hemen bir avukatla anlaşmanızı önemle tavsiye ederim. Kolay gelsin...

ankr06

ama karşı taraf kesinlikle şikayetçi değil dediğinizi yapsam peki avukat bu dosya için ne kadar ücret talep eder benden yardımcı olabilir misiniz ?