Son yazılar

Welcome to Hukuk Forum Sitesi - Hukuk ve hayata dair her şey!. Please login or sign up.

27 Nisan 2024, 04:41:04

Login with username, password and session length
Üyeler
  • Toplam Üye: 4,264
  • Latest: Elçin
Stats
  • Toplam İleti: 8,824
  • Toplam Konu: 4,365
  • Online today: 105
  • Online ever: 549
  • (13 Ocak 2023, 13:23:05)
Çevrimiçi Kullanıcılar
Users: 0
Guests: 69
Total: 69

çok acil lütfen yardımcı olun..

Başlatan mhysa, 18 Ağustos 2013, 02:05:07

« önceki - sonraki »

mhysa

merhaba arkadaşlar ben kayseride öğrenciyim 2 ay önce burada göz altına alındım. ve şu anda bana bi dava açıldığını öğrendim. tebligat nereye gider. memleketteki evime mi yoksa şu an yaşadığım yere mi? ikinci sorum ise eğer memleketteki evime gidecekse ben bunu nasıl engeleyebilirim. lütfen yardımcı olun.

Adnanoğuz

Göz altına alındığın zaman senden haliyle adres beyanı bulunmanı istediler ve sen okuduğun ve ikamet ettiğin yurt veyahut ev beyan ettin neden memleketindeki adrese gitsinki sen cocukmusun 18 yaşını doldurmuş bireysin yok eğer adres olarak memleketindeki ebebeyinlerin adresini beyan ettiysen dava dosyana ek dilekce yazıp adresini beyan edebilirsin bunu zaten mahkeme kalemi dosyana işler telaş edecek birşey yok...

mhysa

bende sizin gibi düşünüyorum. danıştığım insanlar tamamen bölünmüş bir şekilde yarısı bu şekilde düşünürken diğer yarısı  gözaltinda verdigin adresle ikametgah adresin uyusmadigi zaman ikametgah adresin esas kabul edilir ki uyap programinda ki ikametgah adresi(memleket adresine) cikar ve uyap otomatik olarak tebligati gonderir şeklinde düşünüyorlar.

Lawyer43

Gözaltı süresinde adres beyan ettiğin yere gidicek kardeşim 18 yaşından büyüksün sıkıntın olmaz.

muratmurat

Mernis Adresin neresi ise oraya gider.