Son yazılar

Welcome to Hukuk Forum Sitesi - Hukuk ve hayata dair her şey!. Please login or sign up.

25 Nisan 2024, 20:29:24

Login with username, password and session length
Üyeler
  • Toplam Üye: 4,264
  • Latest: Elçin
Stats
  • Toplam İleti: 8,824
  • Toplam Konu: 4,365
  • Online today: 101
  • Online ever: 549
  • (13 Ocak 2023, 13:23:05)
Çevrimiçi Kullanıcılar
Users: 0
Guests: 85
Total: 85

Cinsel İstismar Ve Şantaj Suçu Hak.

Başlatan muhammedkaya, 24 Ocak 2014, 12:16:44

« önceki - sonraki »

muhammedkaya

Merhabalar,

Nasıl anlatacağımı da aslında bilmiyorum ama ailecek başımıza gelen bu üzücü durumu bu konunun uzmanlarından bilgi almak istedim.

1997 doğumlu lise öğrencisi kardeşim. Bazı kız arkadaşları ile yaptığı konuşmaları, onların attığı resimleri telefonunda bilgisayarında saklayarak daha sonra bu kişileri tehdit etmek amacı ile kullanmıştır. Bu durumu fark eden bir aile velisi suç duyurusunda bulunarak evimizdeki bilgisayar, telefon, vb. depolama cihazlarına savcılık kararı ile el konulmuştur. Bunun akabinde 2-3 kız arkadaşının daha konuşmaları ortaya çıkarak aileler ve çocukları savcılık tarafından ifadeye çağrılmıştır.

Bunların neticesinde sanırım 3 aile kardeşim hakkında şikayetçi olmuş. Şuanda ne yapacağımızı bilmiyoruz kardeşim 17 yaşında bir lise öğrencisi ve şuana kadar hiç bir suçu sabikası veya sicili bulunmamaktadır. Daha mahkeme kağıdı gelmedi ancak biz şimdiden bir avukat tutmamız gerekir mi ? Bu işten kardeşimi kurtarabilir miyiz ?

Biz işlediği kabahatin suç olduğunu biliyoruz bunun bilincinde gerekli önlemleri bundan sonra alacağız tabiki de ama. Bu yaşta bir çocuğun bu şekilde bu yaşta lekelenmesini kimse istemez.

Bu konuda yardımınızı ve desteğinizi isten rica ediyorum.

Teşekkür ederim.

Adnanoğuz

Siz artık sitelerden değil iyi bir hukukcunun yardımına sığının,Allah yardımcınız olsn.