Son yazılar

Welcome to Hukuk Forum Sitesi - Hukuk ve hayata dair her şey!. Please login or sign up.

25 Nisan 2024, 09:23:09

Login with username, password and session length
Üyeler
  • Toplam Üye: 4,264
  • Latest: Elçin
Stats
  • Toplam İleti: 8,824
  • Toplam Konu: 4,365
  • Online today: 101
  • Online ever: 549
  • (13 Ocak 2023, 13:23:05)
Çevrimiçi Kullanıcılar
Users: 0
Guests: 86
Total: 86

Hakaret ve tehdit davasında sanık durumundayım

Başlatan isiyin, 04 Mart 2014, 19:59:37

« önceki - sonraki »

isiyin

Bir yıl önce açık kalp ameliyatı olduğum için sözlüm sen ameliyat olursun yakında ölürsün diyerek benden ayrıldı. Sözlüm ile aynı iş yerinde ve aynı bölümde çalışmaktayım ve kalp ameliyatı sonrası ölüm eniştesi gelişmiş durumda ve kendisini gördüğümde ölüm endişelerim tekrar edip sinirlenip kontrolü kaybediyorum  . Bir çok defa sms ve sözlü olarak uyarmama rağmen arkadaşları ile karşıma geçip Gülerek ve yüksek sesle konuşarak taciz etmekteler. Eski sözlüm karakola giderek benden şikayetçi olmuştur. İşveren ise halen bizi aynı bölümde çalıştırmaya devam ediyor. Psikolojik tedavi almama rağmen bipolar duygularım bozukluğu, yaşamama rağmen ve davalı olduğum kişi ile halen daha işveren bizi aynı bölümde çalıştırıyor. Kendisini gördüğümde kontrolü yitirdiğim için ve hastaneden gitmem hedeflediği için mahkemeye rahat etsem bu kişi ile bölümlerimizi ayırırmı? Teşekkürler

Adnanoğuz

Neden be canım kardeşim moralini bozuyorsun senin gibi yüzbinler var acık kalp ameliyatı olup sağlıklıca ömürlerini sürdürüyorlar ,şunu unutma senin moralli ve hayata dört elle sarılı olman gerek o insan zaten senin en zor anınıda yanında olmamış ve sen bununla yuva kursaydın senin en zor anında seni terkedecekmiş böyle bir insanın şerrinden kurtulduğuna dua et işine dört elle sarıl onu hic tanımıyormuş gibi davran hayatına devam et yüzün hep gülsün kardeşim inadına mutlu ol yerini değiştirmeyi sil aklından sen korkakmısın yerini değiştirecek hadi şu andan evel mutluluğa kucak ac ve hayata merhaba de

isiyin

ilk başlarda çok fazla terbiyesizlik yaptıkları için iş verene yazılı olarak bildirmiş olmama rağmen sözel ve görsel olarak tacizler devam etti. şimdide gördüğümde sinirlerime hakim olamıyorum. temel sıkıntı idarecilerimizde olduğundan hala aynı bölümde çalıştırıyorlar. işin garibi beni taciz eden bu kişiler le husumetimiz var ve şikayet ettikleri için davalık olmuşuz. mahkemelik olduğum kişi ile aynı bölümde çalışmak zorundamıyım? üstelik bana saldırıp hakaretler etmiş birisi ile hemde şikayetçi olmuşki haklı olsun!
şimdi bilen varsa mahkeme yolu ile bölümlerimizin ayrılmasını nasıl sağlarım? çünkü psikolojik rahatsızlığım sebebi ile takıntı oluyor ve sinirlerime hakim olamıyorum.

Adnanoğuz

Calışdığınız kurum kamu mu özel şirketmi eyer özel şirket ise fazla yapacak birşey yok ya işini değiştireceksin yada onları orda yok kabul edip ekmeğinin derdine düşeceksin.

isiyin

kamu kurumu sağlık bakanlığı
işin aslı olay mobbing oldu idareden sendikal haklarımı talep ettim diye önce kadromu değiştirmeye kalktılar sonra görevimi değiştirmek istediler. bunlar sonucu kalp krizi geçirip ameliyat oldumve psikolojik tedavi alıyorum hala. bimer sağlık bakanlığı gibi bağlı bulunduğumuz kurumlara müracaatım sonrasında geri adım attılar. ancak sonrasında benim le ilgili ilk olayda hukuku hiçe sayıp savunmam dahi alınmadan ihtar cezası verdiler. 30 günlük itiraz süreci varmış ama kaçırdım yinede idare mahkemesine müracaat ettim sonuç bekliyorum. asıl konu şu ben hastanenin kadrolu çalışanıyım bana saldırıp darp etmeye çalışan kişiler şirket çalışanı ve idare bu çalışan kişiler üzerinde hukuki hiçbir yetkisi yokken bu kişileri tutup bana baskı yapıyorlar. bu bezdiri ve baskılar sonucu psikolojik tedavi almaktayım (bipolar duygulanım bozukluğu) ve sinirlerime hakim olamıyorum..
bu süreçte hastane idaresine dilekçe ile yaklaşık olarak 8 defa müracaatım olmasına rağmen dikkate almadıkları gibi halen daha aynı bölümde çalıştırmaya devam etmekteler..

Kadıköy iş mahkemesine mobbing(bezdiri) davası açacağım ancak

Anadolu adliyesi olması sebebi ile dilekçe başlığı nasıl olacak?

birde hastane de bulunan güvenlik vukuat defteri kayıtlarını ve kamera kayıtlarını istedim mahkemeye sunmak üzere ancak bilgi edinme kanunun 20 maddesine istinaden vermediler, fakat benim durumum 20 maddeye hiç bir şekilde uymamaktadır...

iş mahkemesi başlığını yazabilirseniz çok sevinirim.

çünkü iş mahkemesi uzun sürsede başka çarem yokmuş gibi görünüyor..
ben düşüneceğime onlar düşünsün.. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.