Son yazılar

Welcome to Hukuk Forum Sitesi - Hukuk ve hayata dair her şey!. Please login or sign up.

19 Nisan 2024, 05:55:44

Login with username, password and session length
Üyeler
  • Toplam Üye: 4,264
  • Latest: Elçin
Stats
  • Toplam İleti: 8,820
  • Toplam Konu: 4,361
  • Online today: 96
  • Online ever: 549
  • (13 Ocak 2023, 13:23:05)
Çevrimiçi Kullanıcılar
Users: 0
Guests: 76
Total: 76

REKLAM YAZARI ŞAİR HASAN SANCAK’TAN ANLAMLI BİR SENARYO!..

Başlatan REKLAM YAZARI, 22 Mayıs 2014, 21:57:23

« önceki - sonraki »

REKLAM YAZARI



REKLAM YAZARI ŞAİR HASAN SANCAK'TAN ANLAMLI BİR SENARYO!..


Samsunlu Halk Şairi, Reklâm Yazarı, Eğitimci, Gazeteci Hasan Sancak (58)
Manisa'nın  Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında şehit olan vatandaşlarımız için  çok anlamlı bir senaryo yazdı. 'Bu senaryoyu ulusal televizyonlarda oynatmak isteyen belediye, firma, şahıs, şirketten hiçbir ücret almayacağım' dedi.

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Sancak:' Çıkan üç şiir kitabım vardır. Bu kitaplarla birlikte basıma hazır 50 şiir kitabım ve 5000 şiirim bulunmaktadır. 50 tanesi notere onaylatılan 1500 (Bin Beş Yüz) senaryom vardır.Kitaplarımın baskısına destek bekliyorum. Manisa'nın  Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında şehit olan yüzlerce maden işçisinin vefatı, Türk Milleti gibi beni de çok üzmüştür.Hepsine Yüce Allah'tan rahmet,ailelerine ve sevenlerine de başsağlığı diliyorum.Şehit olan bu maden işçilerimiz için yeni bir senaryo yazdım.Onların ailelerinin, arkadaşlarının acılarına ortak olmak istedim.Bu acı hepimizi birleştirmeli ve kaynaştırmalıdır.Bundan sonra böyle acıların tekrar yaşanmaması için yetkililer biran önce tedbir almalıdırlar. Şehit madencilerimizin unutulmaması için bu senaryoyu yazdım.  Yazdığım  senaryomun ulusal televizyonlarda gösterilmesini istiyorum.Bu senaryoma destek vereceklerden hiç bir ücret almayacağım. Bunun basınımız tarafından duyurulmasını istiyorum' dedi.

SOMA MADEN ŞEHİTLERİNİ RAHMETLE ANIYORUZ  SENARYOSU:


Önemli Not: SOMA MADEN ŞEHİTLERİNİ RAHMETLE ANIYORUZ  SENARYOSU:
Alaçamlı Halk Şairi-Reklâm Yazarı -Eğitimci-Gazeteci Hasan Sancak'ın kendi aklından bulmuş ve yazmış olduğu düşünce ürünüdür. Senaryonun  konusu, olayın tamamı ya da küçük bir bölümü: Türkiye ve dünyadaki ulusal, yerel, televizyon, radyo, bilgisayar, gazete, dergi, şahıs, firma, şirket, reklâm ajansı vb... Tarafından kullanılamaz. Sesli, görüntülü, yazılı şekilde; televizyon, sinema, tiyatroda oynatılamaz, kopyalanamaz, seslendirilemez. Kaset ve CD ye çekimi yapılarak, gösterilemez. (SENARYO, FARKLI BİR ÜRÜN İÇİN DE ASLA KULLANILAMAZ.) Konuya bağlı kalarak, ancak sahibinden izin alınarak, cümlelerde değişiklik yapılabilir. Öbür türlü, her hangi bir ürün için değiştirilerek, kesinlikle kullanılması yasaktır. Aksine hareket edenler hakkında "TELİF HAKLARI YASASI" uyarınca kanuni işlem yapılır.

KONU:Madende çalışan binlerce işçi görülür.Hepsi de ağlamaktadırlar.Bir yere doğru yürümektedirler.Çok geniş bir yere gelirler.Tekerli sıra halinde gitmektedirler. Başlarında şapkalar ve ellerinde de çiçekler bulunmaktadır. Vatandaşlarımız, maden kazasında şehit olan madenciler   için yapılan  bir anıt önüne gelirler. Çiçekleri koyarak,saygı duruşu yaptıktan sonra şapkalarını çıkartarak, bu yerde bulunan binlerce ışık  üzerine şapkalarını  bırakmaktadırlar. Bu durum geç saatlere kadar devam eder.Artık gece olmuştur.İnsanlar evlerine doğru gitmektedirler.Yavaş yavaş madenci şapkalarının iç kısmındaki ışıklar yanmaya başlar.Bir süre bu ışıkların yanması gösterilir.İlk başta yanan ışıkların ne olduğu belli değildir.Kamera yakından uzağa doğru madenci şapkalarını yukarıdan göstermeye başlayınca, şapkalar üzerinde yanan ışıklar önce harf,sonra bir kelime ve sonra da bir cümle oluşturur.
- SOMA MADEN ŞEHİTLERİNİ RAHMETLE ANIYORUZ!  Yazmaktadır.


HASAN SANCAK
ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
REKLÂM YAZARI
(EĞİTİMCİ-GAZETECİ)

0505-395 81 87

ogretmen_hasansancak@mynet.com
Yeni Cami Mah. Bafra Cad.4.Sok No 11
55800-ALAÇAM-SAMSUN


SANCAK