Son yazılar

Welcome to Hukuk Forum Sitesi - Hukuk ve hayata dair her şey!. Please login or sign up.

29 Mart 2024, 17:21:50

Login with username, password and session length
Üyeler
Stats
  • Toplam İleti: 8,818
  • Toplam Konu: 4,361
  • Online today: 103
  • Online ever: 549
  • (13 Ocak 2023, 13:23:05)
Çevrimiçi Kullanıcılar
Users: 0
Guests: 86
Total: 86

nafaka arttırımı

Başlatan sumeyras, 08 Aralık 2015, 10:45:07

« önceki - sonraki »

sumeyras

Merhabalar,

Ağustos ayı sonunda annem babama nafakaları zamanında alamadığı ve miktarda arttırım isteğiyle dava açtı. Ancak biz geçen haftaya kadar avukata ne bürodan ulaşabildik ne de telefondan. Dün ulaştığımız da da kendisini aramamızı bundan rahatsız olduğunu gidip noterden azil name vermemizi söyledi. Annem de cevap olarak para ödeyecek durumu olmadığı için keyfi bir sebepten vazgeçenin kendisi olduğunu belirtip dilerse davadan kendisinin istifa edeceğini söylemiş. Tabi ki avukat hanım istifa etmem , nasıl olsa ben paramı ya sizden ya karşı taraftan alacağım deyip telefonu kapatmış.

Konuyla ilgili sorularım şöyle;
1.E- devlete girip davayı kontrol ettik fakat sadece Tensip zaptı hazırlandı yazıyor. Duruşma günü belli olduğunda burada yazar mı?
2. Duruşma gününü e-devletten öğrendiğimizde şahitleri alıp gitmemiz yeterli olur mu? Bu davanın bitmesini istiyoruz bir an önce.
3. Avukat şuan kötü niyetli ama annemin onun parasını ödeyip tekrar avukat tutacak maddi gücü yok. Açıkçası sadece aramızda telefon görüşmesi geçti, bu konu hakkında birşey yapılabilir mi? Araya emekli avukat tanıdıklarımız soktuk ancak telefonlara cevap vermiyor , sekreteri sürekli oyalıyor.

Yardımlarınız için teşekkür ederim...