Son yazılar

Welcome to Hukuk Forum Sitesi - Hukuk ve hayata dair her şey!. Please login or sign up.

26 Nisan 2024, 17:50:37

Login with username, password and session length
Üyeler
  • Toplam Üye: 4,264
  • Latest: Elçin
Stats
  • Toplam İleti: 8,824
  • Toplam Konu: 4,365
  • Online today: 106
  • Online ever: 549
  • (13 Ocak 2023, 13:23:05)
Çevrimiçi Kullanıcılar
Users: 0
Guests: 81
Total: 81

TSK'yı sarsan şok ses kaydı: "Türk halkı öyle karaktersiz ki..."

Başlatan kilimanjaro, 06 Temmuz 2010, 18:26:36

« önceki - sonraki »

kilimanjaro



Tümamiral'den millete ağır hakaret: Türk halkı öyle karaktersiz ki...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Türkiye'yi dehşete düşüren 'Balyoz' kod adlı darbe planıyla ilgili sessizliğini 25 Ocak 2010'da bozmuştu.

Başbuğ, Karargah'ta düzenlenen Kazım Karabekir'i anma toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevaplamıştı. Darbeye zemin hazırlamak için 'cami bombalama ve kendi uçağımızı düşürme' iddialarına sert çıkan Başbuğ, tam olarak şöyle demişti: "Vicdansızlara soruyorum. Allah, Allah diye askerine hücum ettiren bir ordu nasıl Allah'ın evi camiye bomba attırmayı düşünür? Bu kadar vicdansızlık olur mu? Bu ordunun Mehmetçik'i, Allah Allah sesleriyle eğitim yapıyor. Talimnamemizde var. Böyle bir ordu, böyle bir ordunun kişileri çıkacak Allah'ın evi camilere bomba atacak, oradaki dini ibadetini yapan kişileri şey yapacak. Vicdansızlıktır, lanetliyorum bunları..."

Ancak dün internet sitelerine bir ses kaydı düştü. Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz'e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı kamuoyunu sarstı. Bir önceki ses kaydında çocuklarına Türkiye'yi terk etmeleri tavsiyesinde bulunan Gürdeniz, internete düşen yeni ses kaydında İslam'ın kutsal değerlerine hakaretler yağdırıyor. İşte Gürdeniz'e ait olduğu ileri sürülen ses kaydından bölümler:

"Foça olağanüstü bir yer. Çok Atatürkçü, cumhuriyetçi. Halkı çok güzel, yani halkı CHP kökenli. Türbanlı göremiyorsunuz, çarşaflı türbanlı insan yok. Kurban kafalarını asacağız çam ağaçlarının üstüne. Ne biçim âdettir ya. Kurban Bayramı'na artık ihtiyaç var mı bu dönemde? Böyle kıroluk mu olur? Dünya tarihini incele, dini fanatizm ve dogmayı kullananlar tek şeyden anlamış abi. Devrimler ve güçten başka bir b..'la olmaz bu. Değer ve inanç senin sistemine rakip oluyorsa ne yapacaksın? Bunun hesaplaşması güçle olur, başka bir şeyle olmaz. Laik, sosyal, hukuk devletimiz sonsuza dek inşallah... Bizim bayramımız da bu. Arap'ın bayramını bayram kabul etmiyorum abi. Bizim bayramımız budur. Şimdi bu Türk halkı öyle karaktersiz ki, kandil oldu mu bin tane mesaj; sana da geliyordur herhalde. Onların hiçbirine ben cevap bile yazmıyorum. Onların hepsinin ismi var."

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1003113

Tümamiral Cem Gürdeniz'den hakaretlere devam 


Tümamiral Cem Gürdeniz'in hakaret dolu ses kayıtlarına bugün bir yenisi daha eklendi.

Çocuklarına "Türkiye Araplaşıyor, adım başı cami oluyor, ezan sesinden uyuyamayacaksınız. Türkiye'yi hemen terk edin" vasiyetinin ardından, dün de Türk halkına, Türk halkının manevi değerlerine, başörtüsüne, kurban ibadetine saldırdığı görülen bir ses kaydı internete düşen Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz'in AK Parti'ye oy veren yüzde 46'lık kesime de "aptal bunlar, salak bunlar" diye hakaretler yağdırdığı ortaya çıktı.

Ses kaydında Amiral Gürdeniz, "Aziz Nesin'e hak verdiğini de" söylüyor. Cumhuriyet gazetesini okuduğunu, böylelikle güne "fişeklenerek ve bilenerek başladığını" ifade ediyor.

Yine dailymotion.com adlı video paylaşım sitesinde yayına konulan ses kaydında, Deniz Kuvvetleri Plan Prensipler Başkanı Tümamiral Ramazan Cem Gürdeniz olduğu iddia edilen kişi ile Hasan E. Arasında geçen şok diyalog şöyle:

"SABAHLARI FİŞEKLENEREK VE BİLENEREK KALKIYORUM"

Hasan E. : Komutanım nasılsınız

Cem : Ha iyiyiz efendim siz nasılsınız

Hasan E. : Canım canım bende iyiyim bende iyiyim, işte nasıl olunabiliyorsa öyle iyiyim. Gazete okumazsanız hiç mesela

Cem : Cumhuriyet'i ben okuyorum her sabah mesela daha fişeklenerek ve bilenerek giriyorum.

Hasan E. : Ya keşke bende öyle olabilsem, çok dokunuyor bana olup bitenler beni öldürüyor ya

Cem : İşte o Suudi Kralıyla resme bakıyorum

H: Ya yapma Allah aşkına ağzına alma deliricem

"EN AZ ONLAR KADAR SALDIRGAN EN AZ ONLAR KADAR CESUR OLMAK"

Cem : Geleceğe daha iyi asılmak lazım ya, en az onlar kadar saldırgan en az onlar kadar cesur olmak lazım

Hasan E. : Ama bunlar, bunlar öyle cesur mesur bunlar çok hain, çok sinsi, çok tehlikeli kardeşim. Çok felaket bunlar. Bunlardan büyük felaket depremdir. Bi deprem olacak memleketin yarısı batacak öyle.

Cem : Kesinlikle katılıyorum dediğinize yüzde 100 katılıyorum ama pes etmemek lazım. İşte onların istediği de o, demoralize edip ondan sonra at koşturmak.

H.E.: Ya ben bu yaşta olduğuma memnunum ben göremicem galiba bu işleri ya valla göremicem.

Cem : Allah uzun ömür versin ama şuan esasında diri güçler veya çağdaş güçler sadece tek sorunu var organize değil, o da olacak ben ona inanıyorum.

Hasan E. : Organize değil ve paraları da yok ya

Cem : Ama onlar da olacak

Hasan E. : Kimden para alacağız hayatım

"O YÜZDE 46'LIK APTAL KESİM NE YAPTIĞINI GÖRECEK, SALAK BUNLAR"

Cem : Ama şöyle var, Türkiye zaten suni bir balon ekonomisi üzerine yürüyor şu anda. O balon bir gün patlayacak, o balon patladığında halk yaptığı hatayı anlayacak. O yüzde 46'lık aptal kesim ne yaptığını görecek.

Hasan E. : Aptaldan daha fazla şey söylüyorum ben onlara ama sen hem yüzde 95'i Amerika'ya karşı de hemde

Cem : Böyle şey olur mu ya salak bunlar ya, Aziz Nesin haklıymış yani

Hasan E. : Tabii ki ya

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1003222&title=tumamiral-cem-gurdenizden-hakaretlere-devam
Yasal haklarınızı en üst seviyede koruyup kullanabilmeniz için önemli gördüğünüz konularda mutlaka profesyonel destek almanız, bu anlamda bir avukatla anlaşmanız kesinlikle tavsiye edilir.