Son yazılar

Welcome to Hukuk Forum Sitesi - Hukuk ve hayata dair her şey!. Please login or sign up.

26 Nisan 2024, 07:25:58

Login with username, password and session length
Üyeler
  • Toplam Üye: 4,264
  • Latest: Elçin
Stats
  • Toplam İleti: 8,824
  • Toplam Konu: 4,365
  • Online today: 102
  • Online ever: 549
  • (13 Ocak 2023, 13:23:05)
Çevrimiçi Kullanıcılar
Users: 0
Guests: 96
Total: 96

KKTC Vodafone avukat ücreti talebi.

Başlatan Muratdurmaz, 03 Mayıs 2018, 16:17:56

« önceki - sonraki »

Muratdurmaz

Merhaba bankadan kaynaklı olarak KKTC Vodafone faturalarim ödenmemiş ve hattım kapatıldı. 3 fatura ödenmemiş ben de borcumu ödemek için Vodafone bayisine gittim ama benden avukat ücreti talep edildi. Herhangi bir mahkeme süreci başlamadan böyle bir ücret talep edilebilir mi? Ayrıca avukat ücretinin Vodafone değil avukatın bürosuna gidip bizzat ödeme yapmam gerektiğini söylediler. Şahsıma herhangi resmi bir bilgilendirme yapılmadı. Bu durumumla ilgili ne yapabilirim? Sadece borcum 1030 lira avukat 460 lira para talep ediyormuş Vodafone müşteri hizmetleri elemanı avukatı arayarak miktarı kendisi öğrendi. Bu durumla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

kilimanjaro

Merhabalar. Hakkınızda herhangi bir icra takibi başlatılmadan yahut dava açılmadan vekalet ücreti, yani avukatlık ücreti talep edilebilmesi hukuken mümkün olamayacaktır. Dolayısıyla böyle bir talep hukuka aykırı olduğundan avukatlık ücreti olarak sizden istenen meblağı ödemeniz gerekmemektedir. Siz Vodafone'ye gerekli ödemeyi bu zamana kadar yaptığınız şekilde yapın, gerisini dert etmenize lüzum yok, vesselam.
Yasal haklarınızı en üst seviyede koruyup kullanabilmeniz için önemli gördüğünüz konularda mutlaka profesyonel destek almanız, bu anlamda bir avukatla anlaşmanız kesinlikle tavsiye edilir.